Bilal Erdoğan Babasının Bilinmeyen Yönlerini Anlattı

Bilal Erdoğan, Ömer Ekinci’nin radyo programına konuk oldu. Türkiye ile ilgili çarpıcı açıklamalar yapan Bilal Erdoğan, babası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ve çocukluğunu anlattı.

25.06.2018-17:20 - (Son Güncelleme: 25.06.2018-17:14)

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Ömer Ekinci’nin misafiri oldu. Erdoğan, çocuk yıllarını ve babasını anlattı.

Sunucu Ekinci kendinizi ilk olarak nasıl hatırlıyorsunuz diye Bilal Erdoğan’a soru yöneltti.

Bilal Erdoğan ‘’ Bu sorular çok zor. Tabi hatırladığım ilk babaannemin evi. Babaanne evine gitmeyi çok severdim. Yine dedemi ilk hatırlıyorum. Babaanne evin kokusu olunca, fasulye kavurma kokusunu hatırlıyorum. Sokakta bayramlarda torpil, maytap, mantar tabancasının kokusu gelir. Ses olarak akla bir şey gelmiyor. Ama görüntü olarak şeyi hatırlıyorum oda kule yangını olmuştu. Balkondan seyredebiliyorduk. Sokaktaki oyunlar, sokaktaki kurban telaşı. Şimdi onlar kalmadı tabi. Çocukluğumuz böyle tabi Kasımpaşa sokakların geçti. Babam sabah gitmeden önce bakkala girerdi. Ondan sonra bütün çocuklar peşinde bakkala girerdi. Tüm çocuklara çikolata ikram ederdi. Tabi ikram etmeden önce Rabbimiz kim? Peygamberimiz kim? Kitabımız ne? Diye soru sorardı. Bilene verirdi, bilmeyene doğrusunu söyleyip verirdi. Babam ne zaman mahalleye girse çocuklar ‘Tayyip amca Tayyip amca bize çikolata alacak mısın?’ diye sorarlardı’’ diyerek babasını ve çocukluğunu anlatmaya devam etti.

Babasının sevildiğini özellikle vurgu yapan Bilal Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sportif kişiliğinin de altını çizdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın siyasi hayatının nasıl başladığını anlatan Erdoğan, babasının ‘dayı’ ile değil sevildiği için bir yerlere geldiğine vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yapılan saldırılara değinen Bilal Erdoğan, kendilerinin de bu süreçten nasiplendiklerini belirtti.

Bilal Erdoğan, "Keşke Tayyip Erdoğan olduğu gibi bilinebilse. Gayreti, iyi niyeti, kimseye kıyamamasıyla bilinebilse" ifadelerine de yer verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal