Bıçakladığı Arkadaşını Hastaneye Getirdi, Ancak Çabaları Yetersiz Kaldı

Adana'da S.Y. isimli bir vatandaş beraber alkol aldığı arkadaşını bıçakladı. Daha sonra arkadaşını hastaneye getiren S.Y. gözaltına alındı. Yaralı arkadaş ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

07.06.2019-10:24 - (Son Güncelleme: 07.06.2019-12:58)

Adana'da S.Y., beraber alkol aldığı arkadaşı İbrahim Kul'u bıçaklayıp, araçla hastaneye getirdi. Kul, yaşamını yitirirken, 'çocukluk arkadaşımdı' diyerek ağlayan S.Y. ise gözaltına alındı.

Olay, saat 01.00 sularında Seyhan ilçesi Şehit Duran Mahallesi'nde oldu. İbrahim Kul, S.Y. ve adı öğrenilemeyen bir arkadaşları, beraber alkol almaya başladı. Bir süre sonra grup arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesinin ardından S.Y., öne sürülene göre yanında getirdiği bıçakla İbrahim Kul'u yaraladı. Sonrasında S.Y., İbrahim Kul'u araca bindirip, Seyhan Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Hastanenin girişini şaşıran İbrahim Kul, etraftakilerden yardım istedi. İbrahim Kul, gelen sağlık personeli tarafından sedyeye alınan Kul, hastaneye götürüldü. Tedavi altına alınan İbrahim Kul, doktorların bütün müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

'Çocukluk arkadaşım' diyerek ağlayan S.Y., polis tarafından gözaltına alındı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal