Beyoğlu'nda Korkutan Yangın

İstanbul Beyoğlu’nda iki katlı bir binada çıkan yangın mahalle sakinlerini sokağa döktü. Alev alev yanan bina itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

09.05.2019-18:27 - (Son Güncelleme: 09.05.2019-18:21)

Beyoğlu'nda iki katlı bir binada yangın çıktı.

İTFAİYE EKİPLERİ OLAY YERİNE ULAŞMAKTA ZORLANDI

Yangın, saat 17.00 sıralarında Beyoğlu Piripaşa Mahallesi Bezirgan Sokak üzerinde yer akan iki katlı binada çıktı. Ulaşılan bilgiye göre, iki katlı binanın ikinci katındaki ev henüz bilinmeyen bir nedenle tutuşarak yanmaya başladı. Daireden dumanlar çıktığını gören vatandaşlar kendilerini can havliyle dışarı atarken, yangını görenler ise durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Şişli, Beyoğlu ve Fatih İtfaiye Amirliğine bağlı ekipler yönlendirildi. Dar sokaklar ve yasak otomobil parkları sebebiyle itfaiye ekipleri yangına müdahalede zor anlar yaşadı.

MAHALLELİLERİ KORKUTTU  

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik müdahalesiyla yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Alevlerin gökyüzüne doğru yükseldiği anlarda mahalle sakinlerinin büyük bir panik yaşadığı gözlendi. Yangının başka binalara sıçramasından etmesinden endişe duyan vatandaşlar kendi imkanlarıyla yangına müdahale etmeye çalıştı. Büyük bir paniğe sebep olan yangında şans eseri yaralanan olmazken, yangının çıktığı daire kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış sebebine ilişkin itfaiye ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal