Beylikdüzü'nde Peştemalli Hırsız Tutuklandı

Beylikdüzü'nde otelin SPA merkezlerine sözde masaj yaptırmak için giderek, soyunma odalarında bulunan kabinlerde hırsızlık yapan 1 kişi polis tarafından yakalandı.

17.05.2019-16:11 - (Son Güncelleme: 17.05.2019-16:05)

Alınan bilgiye göre hırsızlık vakası Beylikdüzü'nde geçen hafta gerçekleşti. Otelde müşteri olarak bulunan H.T.'nin, otelin SPA merkezine girdiğinde soyunma kabininde bıraktığı eşyalar çalındı.

H.T. durumu otel yönetimine haber verip ve polise ihbarda bulundu. Polis tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızlığı yapan kişinin önce eşkalini belirledi. Yapılan çalışmada şüphelinin daha önceden poliste kaydı olan Ömer R. olduğu anlaşıldı. Şüpheli otelden ayrılmaya fırsat bulamadan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına aldı.

TUTUKLANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri yapılan şüphelinin müşteri gibi otele girdiği, soyunma kabinlerini kontrol ederek bırakılan eşyaları çaldığı tespit edildi. Daha önceden hırsızlık, uyuşturucu kullanmak ve bulundurmak suçlarından poliste kaydı bulunan şüpheli işlemlerinin bitmesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal