Belediyelerde Yeni Dönem Genelgesi 81 İle Gönderildi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un imzası ile yayımlanan, belediyelerin 7 gün 24 saat esasına göre hizmet vermesine yönelik genelge 81 ile gönderildi.

07.03.2019-14:33 - (Son Güncelleme: 07.03.2019-15:06) Belediyelerde Yeni Dönem Genelgesi 81 İle Gönderildi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un imzası ile  yayımlanan, belediyelerin 7 gün 24 saat esasına göre hizmet vermesine yönelik genelge 81 ile gönderildi.

Vatandaşların yerel yönetimlerden aldığı hizmetlerin zamanında ve en uygun yöntemlerle sunularak, hizmet kalitesinin yükseltilmesi ve vatandaş memnuniyetinin en üst seviyede tutulması, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi yerel yönetim anlayışının temel unsurları haline geldi.

Bakan Murat Kurum tarafından, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla vatandaşa 7 gün 24 saat hizmet sunacak belediyelerin personel bulundurması ve gece-gündüz bu çlışanların hizmet etmesiyle ilgili 81 ile genelge dağıtıldı.

Genelgede, yerel yönetimlerin il, belediye veya köy halkının mahalli müşterek ihtiyaçlarını karşılamak için kuruluş esaslarının Anayasa'nın 127'nci maddesinde belirtildiği hatırlatıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal