Bekir Bozdağ Açıklama: Karşımıza Rakip Bulamıyorlar

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, 24 Haziran tarihinde yapılacak genel seçimler öncesinde muhalefetin kafasının karışık olduğunu vurgulayarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşılarına çıkaracak rakip bulamadıkların ve seçimin ilk turda biteceğini belirtti.

22.04.2018-11:52 - (Son Güncelleme: 22.04.2018-11:46) Bekir Bozdağ Açıklama: Karşımıza Rakip Bulamıyorlar

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, yeni koşulları yorumlarken ve sonunda erken seçimin Türkiye için hayırlı olacağına karar verdiklerini belirtti.

Kanal 7'nin canlı yayın konuğu olan Bekir Bozdağ, gündeme ilişkin kritik açıklamalar yaptı.

EKONOMİ KARTINI OYNUYORLAR

24 Haziran tarihindeki genel seçimlere ilişkin olarak "Bu baskın bir seçim değil" diyen Bozdağ, şunları ekledi:

"Dersine çalışan öğrenci için imtihan nasıl problem değilse, işini yapan siyasetçi için de erken seçim problem değildir. Siyasetin bayramı seçimdir, buna herkes mutlu olmalıdır.

Askeri darbe ile Türkiye'yi çökertemediler, şimdi ekonomi kartını oynadılar. Biz Türkiye'deki bulanıklıkları tamamen yok etmek için bir adım attık. Erken seçim kararı bu hesapçıların hepsini altüst etti."

KARŞIMIZA RAKİP BULAMIYORLAR

AK Parti karşısında muhalefetin aday meselesinde bir netliği olmadığının altını çizen Sözcü Bozdağ, "Bizim adayımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) ve Büyük Birlik Partisi(BBP) de aynı şekilde destekliyor. Burada bir karar var. Muhalefete bakıyorsunuz bir karar yok. Her gün yeni bir isim çıkıyor. Muhalefetin kafası karışık. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına çıkabilecek bir rakip bulamıyorlar" şeklinde konuştu.

İKİNCİ TURA KALMAZ

Sözcü Bozdağ ayrıca, CHP'lilerin kendi başkanlarını Türkiye'nin Cumhurbaşkanlığına layık görmediklerini vurgulayarak, "O yüzden Cumhurbaşkanlığı arayışlarını başka yöne çeviriyorlar. Artık mikroskopla arıyorlar o kişiyi. CHP'nin bütün hedefi seçimi ikinci tura taşımak yönünde. Bu seçim ikinci tura kalmaz. Kim rakip olarak çıkarsa çıksın. Bu seçim ilk turda biter. Anketler ortada, halkımızın tavrı ortada. Onların kafası biz zaten ilk turda kazanamayız bunu ikinci tura uzatalım şeklinde işliyor. Bunlar inanmıyor. Sadece uzatmalara oynuyorlar"  diyerek CHP’ye yüklendi.

Son Dakika GÜndem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal