Bayramı İstanbul'da Geçirenler Adalar İskelelerinde Uzun Kuyruklar Oluşturdu

Bayram tatilinin İstanbul'da geçiren bayramın ikinci gününde Adalar'a gitmek için iskelelere akın etti. İskele önlerinde uzun kuyruklar oluştu.

05.06.2019-16:53 - (Son Güncelleme: 05.06.2019-16:45)

Ramazan Bayramı'nın 2. gününde İstanbul'da kalan çok sayıda kişi Adalar'a gitmek ve Boğaz turu yapmak için Eminönü İskelesi'ne hareket etti. Büyükada, Heybeliada, Kınalıada, Burgazada'ya gitmek isteyen ve Boğaz turu yapmak isteyen vatandaşlar vapurları doldurdu. Boğazda meydana gelen insan seli ise havadan görüntülendi. Görüntülerde çok sayıda vatandaşın iskele girişinde oluşturduğu uzun kuyruklar fark edildi.

Çocuklarıyla beraber adalara gitmek isteyen bir anne, "Çocuklarımız çok istiyor. Çocuklarımız için gitmek istiyoruz. Arabalarımız yok mecburen gitmek mecburiyetindeyiz" dedi.

Bayramın birinci günü de yoğunluktan sebeple beklediklerini söyleyen bir kadın ise, "Büyükada'ya gitmek istiyorduk fakat Heybeliada'ya. Çok yoğunluk. Hem hava sıcak. Dünde geldik yoğunluk var bu şekilde. Bizde gitmek istiyoruz fakat gidemiyoruz. Kısmet olursa gideceğiz" biçiminde konuştu.

65 senedir İstanbul'da ikamet eden bir vatandaş da yoğunluk karşısındaki şaşkınlığını dile getirerek, "Adalara gidiyoruz fakat çok kalabalık. Ben 65 yıldır İstanbul'dayım. Yani bu yoğunlukta bize sıra geleceğini sanmıyorum yoğunluk çok" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal