Başkan Erdoğan'dan İki İle Özel Talimat

Görevine son verilen başkanların yerine kayyum olarak atanan Cumali Atilla’yı Diyarbakır Büyükşehir, Cüneyt Epcim’i de Hakkari Belediye Başkan adayı yapan Erdoğan, iki ilin ilgili kurumlarına sıkı çalışma talimatı verdi.

26.11.2018-09:06 - (Son Güncelleme: 26.11.2018-09:01) Başkan Erdoğan'dan İki İle Özel Talimat

Görevine son verilen başkanların yerine kayyum olarak atanan Cumali Atilla’yı Diyarbakır Büyükşehir, Cüneyt Epcim’i de Hakkari Belediye Başkan adayı yapan Erdoğan, iki ilin ilgili kurumlarına sıkı çalışma talimatı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim adaylarını açıkladığı toplantıda belediye başkan adaylarından beklentilerini bildirdi. Tekrar aday gösterilen belediye başkan adaylarına, “Tempoyu yükselterek çalışmaya devam” mesajı ileten Erdoğan’ın kayyum belediye başkanlarına da beklentilerini bildirdi.

Diyarbakır ve Hakkari’de yapılan belediye düzenlemelerin aynı şekilde devam etmesini isteyen Erdoğan’ın “Kazanacağımıza inancım tam” derken il teşkilatlarına da “Sorumluluk sizde, vatandaş hizmetleri zaten görüyor, eli sıkılmadık kimse kalmasın” dedi. AK Parti 40 ilde adaylarını açıklarken Erdoğan’ın yeniden aday gösterilen bazı belediye başkanlarına “4 ay süre var. Tempoyu daha da yükseltin, en yüksek oyu bekliyorum” dediği bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal