Başkan Erdoğan'dan Bahçeli Görüşmesine Yönelik İlk Açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın MHP Lideri Bahçeli ile gerçekleştireceği görüşmeye yönelik, 'Seçim ittifakını ele alacağız.' dedi. Erdoğan, AİHM'nin Demirtaş kararı hakkında da, 'Karar bizi bağlamaz.' şeklinde konuştu.

20.11.2018-14:23 - (Son Güncelleme: 20.11.2018-15:51)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısından sonra gazetecilerin sorularını cevapladı. Erdoğan, yarın MHP Lideri Devlet Bahçeli ile gerçekleştirecekleri görüşme yönelik, 'Seçim ittifakını ele alacağız' dedi.

'KARAR BİZİ BAĞLAMAZ'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinin Selahattin Demirtaş hakkında verdiği 'Serbest bırakılsın' kararıyla ilgili de, 'Karar bizi bağlamaz' açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde:

'Her iki tarafın açıklamalarını duyuyorsunuz, sorun yok. Seçim ittifakını her iki lider masaya yatırma fırsatı bulacağız. Her iki taraf için de iyi olabilecek sonuca varırız. Tabanlarında beklentisi bu diye düşünüyorum.

TEMAYÜL YOKLAMALARI

Çalışmalarla beraber önce büyükşehir sonra illeri göreceğiz. 3 gün sıkı çalışma var. Cumartesi açıklanabilir..

SUİSTİMALLER VAR, TAVİZ YOK

Faizlerde düşüşler sürüyor. Olumlu yansımasını görüyoruz. Piyasaları kontrol alma çalışmaları sürüyor. Suistimaller var, stokçular gibi. Üzerine bakanlık kararlılıkla gidiyor. Asla taviz vermeyeceğiz.

Patates soğan stokçuları, sebze meyve stokçuları hesabını verecek. Tuvalet kağıtları alakalı  pek çok depolama çalışması... Üzerine gideceğiz. Para cezası müeyyide ile ödeteceğiz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın..

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal