Başbakan Yıldırım Kriz Çığırtkanlarına Yüklendi

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti’nin Tuzla 6. Olağan İlçe Kongresi'nde konuştu. Başbakan Yıldırım, ekonomik krizin olmadığına vurgu yaparken, kriz çığırtkanlarına sert sözlerle yüklendi.

15.04.2018-14:38 - (Son Güncelleme: 15.04.2018-14:32) Başbakan Yıldırım Kriz Çığırtkanlarına Yüklendi

'Türkiye ekonomik krize doğru gidiyor' diyenleri sert cümlerle eleştiren Başbakan Yıldırım, ekonomideki başarılı kalkınmayı anlatarak "Bu kadar dar bir anlayışın, muhalefetin ülkemize katacağı bir şey olmadığını tekrardan bir kez daha görmüş olduk" ifadeleri ile karşılık verdi.

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti’nin Tuzla 6. Olağan İlçe Kongresi'nde konuştu. Başbakan Yıldırım'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

‘Bugüne kadar kılını kıpırdatmayanların, kimyasal gaz kullanılmasının ardından harekete geçmeleri ne yazık ki geç kalmış bir harekettir. Ama yine de Suriye rejimine, bölgede katliama sebep olan alçak katillere verilmiş gecikmiş bir cevaptır. Bu yönüyle olumlu bir adım olarak görüyoruz’.

ÖNLEMLER ALINDI

'Türkiye ekonomik krize gidiyor' diye başladılar karalama kampanyası yapmaya sanki ülke krize giderse bunun sonuçlarından sadece AK Parti kesimi etkilenecek diğer kesimler etkilenmeyecek. Bu kadar dar bir anlayışın, muhalefetin ülkemize katacağı bir şey olmadığını tekrardan bir kez daha gördük’.

‘Dolar fırlayıp gitse, enflasyon yükselse keyiflerinden zil takıp oynayacaklar ama yağma yok. Ülkemiz istikrarla, güvenle, konularına vakıfıdr. Merkez Bankası da hükümetimiz de ekonomi yönetimi de gereken önlemleri anında almaktadır. Biz böyle pürüzleri çok gördük. 16 senede küresel türbülansların içerisinden ülkemizi rahata çıkararak, bugünlere geldik’.

‘Ekonomik parametrelerimiz bu söylenenleri doğrulamıyor. Türkiye 2017'de yüzde 7,4 büyüdü. G-20 ülkeleri içinde en fazla büyüyen ülke Türkiye oldu.’

HESAP YARGIDA

28 Şubat darbesinin mimarları, bugün ortaya çıkmış, 'Biz bir şey yapmadık, biz darbe filan yapmadık, biz uslu uslu durduk, biz suçsusuz' diyorlar ama bu millet o günleri unutmaz. '28 Şubat bin yıl devam edecek' dediklerini bu millet unutmaz. Devir değişti, vakit geldi, şimdi hesabını mahkemede verecekler.’  

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal