Başbakan Yıldırım, 15 Temmuz Gecesi Kılıçdaroğlu ile Konuşmasını Anlattı

Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz gecesi CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu arayıp halkı sokağa davet etmesini istediğini ancak Kılıçdaroğlu'nun "Halkın güvenliğini kim sağlayacak" diyerek bu isteği reddettiğini açıkladı.

27.04.2018-21:38 - (Son Güncelleme: 27.04.2018-21:45) Başbakan Yıldırım, 15 Temmuz Gecesi Kılıçdaroğlu ile Konuşmasını Anlattı

CNN Türk canlı yayınında gazetecilerin sorularını cevaplayan Başbakan Binali Yıldırım, TBMM'deki tartışmalı 23 Nisan toplantısını değerlendirdi.

KILIÇDAROĞLI İLE KONUŞMASINI 1 YIL 9 AY SONRA ANLATTI

Sert tepkisinin sebebinin CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in "yalan" söylemesi olduğunu açıklayan Yıldırım, 15 Temmuz darbe kalkışmasının olduğu gece CHP lideri Kılıçdaroğlu ile arasında geçen konuşmayı 1 sene 9 ay sonra ilk kez açıkladı.

KILIÇDAROĞLU HALKI SOKAĞA DAVET ETME ÇAĞRISINA OLUMLU YANIT VERMEMİŞ

Yıldırım, darbe gecesinde Kemal Kılıçdaroğlu'nu aradığını, darbecilere karşı izlenecek yönetimi söylediğini ve "Halkı sokağa davet edeceğiz!" dediğini açıkladı.

Kılıçdaroğlu'ndan da bu çağrıya destek olmasını istediğini fakat Kılıçdaroğlu'nun "Halkın güvenliğini kim sağlayacak?" sorusu üzerine ısrarcı olmadığını açıkladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal