Balıkesir'de Suç Çetesine Operasyon

Balıkesir’in Havran ilçesinde hapishaneden emir alarak suç işlediği belirlenen şebekeye yönelik Edremit KOM Grup Amirliği tarafından gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 6 zanlıdan 5’i tutuklandı.

24.04.2018-23:45 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-23:42) Balıkesir'de Suç Çetesine Operasyon

Ulaşılan bilgiye göre, Edremit KOM Grup Amirliği ekipleri, 18 Nisan tarihinde Havran Cezaevi'nde bulunan ‘pala’ takma adlı E.D ve S.D. isimli kardeşlerden aldıkları emirlerle ilçede iş yeri molotoflama, yağma, çek senet tahsilatı, iş yeri kurşunlama, ev kurşunlama, tehdit, silahla insan yaralama ve hakaret suçlarını işledikleri öğrenilen çeteye operasyon gerçekleştirildi.

İşlenen suçlarla alakalı olarak Ercan D. (34), Fahrettin K.(34), Tayfur K.(38), Hazar K. (18), Erçin T. (37) ve Murat B. (38) isimli şüpheliler polisler tarafından gözaltına aldı.

Sabah erken saatlerde Edremit’te mahkemeye çıkarılan zanlılardan 5'i mahkemece tutuklandı. Hazar K. ise yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Hala Havran cezaevinde olan ve örgüt lideri olduğu öne sürülen Erkan D. (40) kardeşi yardımcısı Sinan D.( 36) isimli kişilerde hazırlanan dosya kapsamında ceza aldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal