Bakan Turhan, "İstanbul Havalimanı Kötü Yere İnşa Edildi" Diye Bir Açıklamasının Olmadığını Söyledi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı paylaştığı açıklamada, Bakan Turhan'ın "İstanbul Havalimanı'nın kötü yere inşa edildiği" doğrultusunda bir ifade kullanmadığını söyledi.

02.08.2019-13:41 - (Son Güncelleme: 02.08.2019-13:37) Bakan Turhan, "İstanbul Havalimanı Kötü Yere İnşa Edildi" Diye Bir Açıklamasının Olmadığını Söyledi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Bakan Turhan'ın hava şartları sebebiyle pas geçme, divert ve gecikmelerin olduunun söylenmesinin sonrasında açıklama yaptı. Açıklamada, Turhan tarafından verilen cevapta, "İstanbul Havalimanı'nın kötü yere inşa edildiği" doğrultusunda bir ifade olmadığı bildirildi. Öte taraftan, "İstanbul Havalimanı, dünya standartlarına uygun ve eksiksiz olarak yapılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

"HAVALİMANI KÖTÜ YERE İNŞA EDİLDİ' İFADESİ KULLANILMADI"

Bakanlıktan paylaşılan yazılı açıklamada, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın, CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi'nin soru önergesine verdiği cevap ile alakalı bazı ifadelerin çarpıtılarak kamuoyuna yansıtıldığı bildirildi.

Açıklamada, Turhan tarafından söz hususu soru önergesine verilen cevapta "İstanbul Havalimanı'nın kötü yere inşa edildiği" doğrultusunda bir ifade kullanılmadığı bildirilerek, "Soru önergesi cevabında olduğu gibi daha önce maden ocakları, kum ve kil ocaklarının olduğu iyi olmayan bir alan rehabilite edilerek güzel bir havalimanının inşa edildiği bildirilmiştir" ifadesine yer verildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal