Bakan Soylu: Hakkımızı Kimseye Yedirmeyiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP'nin İstanbul adayının kendisini İstanbul'da iftarlara katılmakla itham etmesine cevap verdi. Bakan Soylu, "Demek ki bana vize koyacaksın. Sana soracağım bugün gireyim mi girmeyeyim mi? Ben İçişleri Bakanıyım." dedi.

25.05.2019-22:49 - (Son Güncelleme: 25.05.2019-22:43)

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde Trabzon hemşehri grubuyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

"KİMSEYE HAKKIMIZI YEDİRTMEYİZ " 

Burada bir konuşma yapan Süleyman Soylu, "Şimdi de 23 Haziran'da İstanbulumuz bir karar verecek. Ben sizin evladınızım. Cesaretim varsa, bıçkınlığım varsa sizden aldım. Bazı şeylere gözümü kararttıysam sizden aldım. Lafımızı peşin söylüyorsak o da sizin verdiğiniz bir karakterdir. Kimseye haksızlık yapmak istemeyiz, yapmayız da... Allah'a sığınırız. Ama hakkımızı da kimseye yedirmeyiz. Bunun için büyük bir mücadele ortaya koyarız. Bedeli ne olursa olsun." ifadelerini kullandı.

"BANA VİZE Mİ KOYACAKSIN?"

Bakan Soylu, CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun kendisini İstanbul'da iftarlara katılmakla suçlamasına da cevap vererek, "Ben İçişleri Bakanıyım. Allah'tan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmadın. Demek ki bana vize koyacaksın. Sana soracağım bugün gireyim mi girmeyeyim mi? Ben İçişleri Bakanıyım. Benim İstanbul'da olduğuma karışıyorsun da ben Kato'ya, Gabar'a, Şemdinli'ye, Cudi'ye, Tendürek'e giderken bir gün 'Nereye gidiyorsun?' diye niye sormadın? Bugün bu hesabı soruyorsun. Üç kuruş oy alınacak diye böyle işlere girmenin hiçbir anlamı yoktur." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal