Bakan Pekcan Açıkladı: ABD Ticaret Bakanı Türkiye'ye Geliyor

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan sosyal medya hesabı üzerinden üzerinden yaptığı açıklamada, ABD Ticaret Bakanı Wilbur Ross ile görüştüğü duyurdu. Bakan Pekcan, Ross ve heyetinin Eylül ayında Türkiye'ye geleceğini belirtti.

05.08.2019-19:44 - (Son Güncelleme: 05.08.2019-19:41) Bakan Pekcan Açıkladı: ABD Ticaret Bakanı Türkiye'ye Geliyor

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan sosyal medya hesabı üzerinden üzerinden yaptığı açıklamada, ABD Ticaret Bakanı Wilbur Ross ile görüştüğü duyurdu.

"VERİMLİ BİR TELEFON GÖRÜŞMESİ GERÇEKLEŞTİRDİK"   

Bakan Pekcan, sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün akşam saatlerinde ABD Ticaret Bakanı Wilbur Ross ile verimli bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik. Bu görüşme doğrultusunda, Sayın Ross’un beraberindeki heyetle birlikte Eylül ayının ilk yarısında Türkiye’ye resmi bir ziyaret gerçekleştirmesinde mutabık kaldık.

"TÜRK-AMERİKAN İŞ İNSANLARI DA KATILACAK"  

Sayın Ross başkanlığındaki ABD heyeti ile birlikte iki ülke sektör temsilcilerinin de katılımıyla bir dizi toplantı gerçekleştireceğiz ve sektörler bazında ayrıntılı bir şekilde çalışacağız. Türk-Amerikan iş insanlarının da bu kapsamda bir araya geleceği ziyaret, uzun zamandır üzerinde yoğunlaştığımız ticaret hacmimizin artırılması çalışmalarının somut bir göstergesidir." 

Son Dakika Gündem Haberleri için  aşağı kaydırın.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal