Bakan Kurum, Konya'da Üniversite Öğrencileriyle Buluştu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya Teknik Üniversitesinde İnşaat Mühendisliği öğrencileriyle bir araya gelerek onlara tavsiyelerde bulundu.

10.05.2019-18:45 - (Son Güncelleme: 10.05.2019-18:36)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya Teknik Üniversitesinde İnşaar Mühendisliği öğrencileriyle bir araya geldi.

"ÖNEMLİ OLAN BURADAN ÖĞRENEREK ÇIKMAK"  

Bakan Kurum, öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, meslek hayatlarında karşılaşacakları konulara değindi. Bu yılların güzel dönemler olduğuna dikkat çeken Kurum, "Mümkünse okulunuzu 4-5 yılda bitirmeye bakın ama fazla acele etmeye de gerek yok. Önemli olan buradan öğrenerek çıkmak. İlla ders de değil. Pratikle beraber öğretimi sağlamak lazım.” ifadelerini kullandı.

KENT MERKEZİNDE PROGRAMLARA KATILACAK

Bakan Kurum'a Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve ilçe belediye başkanları eşlik etti. Bakan Kurum, daha sonra kent merkezindeki çeşitli programlar için üniversiteden ayrıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal