Bakan Kurum Duyurdu: Başakşehir'de İmar İletişim Ofisi Açıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Başakşehirli vatandaşlara verdiği sözü yerine getirdi. Kurum'un imar müjdesinden sonra vatandaşların sene sonuna kadar sorularını ve taleplerini iletebilecekleri imar iletişim ofisi Şahintepe'de açıldı

19.06.2019-15:42 - (Son Güncelleme: 19.06.2019-15:37)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum geçtiğimiz günlerde Başakşehir'de vatandaşlar ile görüşmüştü. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Kurum mağdur olanlar için gerekli çözümlerin yapılacağı, imar projeleri tamamlanmış tapuları sene sonuna kadar teslim edileceği müjdesini vermişti.

Kurum, Başakşehirli vatandaşlarla buluşmasında "Vatandaşlarımız Haziran ayı sonuna kadar imarla ilgili taleplerini buraya yapacak, 1 Temmuz itibariyle de sorunlar çözüme kavuşturulacak. Yıl sonuna geldiğimizde ise Şahintepe'nin imar sorunu çözülmüş olacak. Eğer bu sözümüzü yerine getirmezsek koltuklarımızda oturmayalım" sözlerini kullanmıştı.

VATANDAŞ İMAR İLE İLGİLİ SORULARINA YANIT BULACAK  

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ofiste talepleri olan Başakşehirliler için tapu, kimlik fotokopisi, fatura, noter satış sözleşmesi, vekaletnameme, onaylı çap, veraset ilanı gibi belgeler talep ediliyor. Şahintepe'ye açılan iletişim ofisinde vatandaşlar imara ilişkin soru ve taleplerini sene sonuna kadar iletebilecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal