Bahçeli'den İkinci Uyarı! FETÖ'nün Seçmen Destiği Var Mıdır?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz günlerde gündeme getirdiği FETÖ'nün seçmen ayağı konusuna bir açıklama daha yaptı: Gizli faaliyet yürütülüyor.

06.05.2018-18:25 - (Son Güncelleme: 06.05.2018-18:04) Bahçeli'den İkinci Uyarı! FETÖ'nün Seçmen Destiği Var Mıdır?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz hafta Ankara'da gazetecilerin sorularını yanıtlarken, "24 Haziran'da yapılacak seçimler öncesi cumhurbaşkanlığı adayları için toplanan imzalara dikkat çekmişti.

FETÖ'nün siyasi hareketinin olduğu yerde, seçmen ayağının da olacağını savunan Bahçeli; bu seçmenlerin Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde hangi adayın etrafında toplandığının belirlenmesini istemişti. Bahçeli " Gerekli denetimler yapımdı mı" diye sormuştu.

"FETÖ'NÜN SEÇMEN DESTİĞİ VAR MIDIR?"

Bahçeli ikinci bir ciddi uyarı daha yaparak  bugün "FETÖ'nün seçmen desteği var mıdır varsa ne olacak? FETÖ ile mücadeleyi sulandırmak amacıyla gizli bir faaliyet olduğu ile ilgili milletimizi uyarıyoruz. FETÖ'nün seçmen ayağını diri tutmak ve belirlenmiş haberlere yönlendirmek amacıyla aynı çalışmalar yapılıyor" diye konuştu. 

AKŞENER'İ BAHÇELİ'YE SORDULAR

"Cumhurbaşkanı adaylarının imza süreci devam ediyor. Meral Akşener ve diğer İYİ Parti yöneticileri '100 bin imzanın geçildiğini' söylüyorlar. Ne düşünüyorsunuz" sorusu üzerine Bahçeli, imza sürecinin tamamlanmasına 3 gün kaldığını hatırlattı. Bahçeli kendisini hedef alan gazete yazarlarını da onutmayarak şöyle konuştu: 

"Merak ediyorum; Emin Çölaşan imza verdi mi? Rahmi Turan imza verdi mi? Yılmaz Özdil imza verdi mi" diyen Bahçeli, şöyle devam etti: "7 Haziran seçimlerinde bağımsız milletvekili adayları 488 bin 226 oy almışlardı. Bu, yüzde 1,08'e tekabül ediyor. 1 Kasım'da da bağımsız milletvekili adayları 51 bin 38 oy aldı. Mesela şu anda içeride bulunan veya kaçak halde bulunanlar arasında yer alan FETÖ'cülerden bazılarını dikkate alalım. Hakan Şükür, FETÖ'cü eski futbolcu 48 bin 793 oy almıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal