Aziz Yıldırım'ın Işık Eyigüngör'e Parmak Sallama Davası

Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım’ın, Yakın Doğu Üniversitesi Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör’ü tehdit ettiği iddiasıyla 6 aya kadar hapis istemiyle yargılanmasına devam edildi.

30.09.2019-18:47 - (Son Güncelleme: 30.09.2019-18:43) Aziz Yıldırım'ın Işık Eyigüngör'e Parmak Sallama Davası

Kadıköy'de, 7 Mayıs 2017 tarihinde Yakın Doğu Üniversitesi ile Fenerbahçe basketbol maçı öncesinde çıkan kavgada Yakındoğu Üniversitesi Başkanı Işık Eyigüngör'ü tehdit ettiği iddia edilen Fenerbahçe Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın yargılanmasına devam edildi.

"AYLIK GELİRİ ORTALAMA 50 BİN"

Anadolu 69. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya sanık Aziz Yıldırım ile avukatı katılırken, müşteki Işık Eyigüngör'ün avukatı Seyit Kaplan da salonda hazır bulundu. Sanık Ali Cenk Başak ise duruşmaya gelmedi. Kimlik tespiti yapılan Aziz Yıldırım, inşaat mühendisliği yaptığını ve aylık gelirinin ortalama 50 bin lira olduğunu söyledi.

"YAKIŞIYOR MU BU YAPTIKLARINIZ?" 

Sanık Yıldırım savunmasında, “Olay tarihinde Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başkanıydım. Olay günü Kadıköy Caferağa Spor Salonu'nda yapılacak olan Fenerbahçe kadın basketbol takımı ile Yakın Doğu üniversite kadın basketbol takımı arasındaki maç için spor salonuna gittim. Maçtan bir gün önce yapılan il güvenlik toplantısında maçla ilgili kararlar alınacaktı. O toplantıda Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı ve genel sekreterinin maça gelemeyeceğini ifade etmişler. Arkadaşlar da bunu bize söyledi. Fenerbahçe seyircisinin de maça alınmayacağını söylediler. Ben de 20-25 milyon taraftarı olan Fenerbahçe başkanı olarak maça gitmem gerektiğini düşündüm ve gittim. Ben spor salonuna girer girmez tribünlerden hem Fenerbahçe'ye hem de şahsıma yönelik küfürler ettiler. Ben de Yakın Doğu Üniversitesi Başkanı Işık bey ve yanındakilere, ‘Yakışıyor mu bu yaptıklarınız' dedim. Ortalık karıştı” dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal