Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kars ve Iğdır'ın MHP'ye Bırakılmasını İstemiş

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kars ve Iğdır'ın MHP'ye bırakılmasını istemiş. AK Parti, iki ilde de MHP'yi destekleyeceğini açıklamıştı.

19.03.2019-10:25 - (Son Güncelleme: 19.03.2019-10:16) Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kars ve Iğdır'ın MHP'ye Bırakılmasını İstemiş

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in, yerel seçimlerde Iğdır ve Kars'ın Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) bırakılmasını istediği öne sürüldü. Bu talep, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bildirildi. Iğdır ve Kars, Cumhur İttifakı çerçevesinde MHP'ye bırakıldı.

AK Parti ve MHP'den meydana gelen Cumhur İttifakı çerçevesinde ortak aday çıkarıldı. Kars'ta Çetin Nazik, Iğdır'da da İsa Yaşar Tezel, MHP'den aday oldu. AK Parti, Cumhur İttifakı çerçevesinde iki ilde MHP'nin adayına destek verecek.

İTTİFAKTA ALİYEV İDDİASI

Gazete Duvar'ın haberine göre, adı açıklanmayan bir siyasetçi, Iğdır ve Kars'ın Cumhur İttifakı çerçevesinde MHP'ye bırakılmasının görünenden daha büyük boyut içerdiğini ifade etti. Yine aynı siyasetçi, "Iğdır ve Kars'ı MHP'ye bırakın" isteği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'den gelen bir talep olduğunu öne sürdü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal