Aydın'da Feci Kaza: 1 Ölü

Aydın’ın Nazilli ilçesine bağlı İsabeyli Mahallesi girişinde 100 metre taklalar atıp sürüklenerek parçalanan lüks cipin sürücüsü yaşamını yitirdi.

05.07.2019-09:42 - (Son Güncelleme: 05.07.2019-09:39)

Nazilli yönünden Aydın yönüne gitmekte olan Sedat Özkaya (25) yönetimindeki 09 ABS 590 plakalı lüks cip, iddiaya göre aynı istikamette seyreden bir tırın dorsesine çarparak savruldu.

TCDD Denizli-İzmir hattının bulunduğu demiryoluna paralel bir şekilde bankette taklalar atarak yaklaşık 100 metre yuvarlanan lüks cip, parçalara ayrılarak rayların arasında yan yattı. Olayı görenler hemen 112 ekiplerine kazayı bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, sürücü Özkaya'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri kaza yerinde yaptıkları araştırmada çarpmanın etkisiyle kopan bir dorse parçasını delil olarak aldılar. Aydın Bölge Trafik Şubesi ekiplerine de bilgi veren polis, kazadan sonra kaçan tırın bulunması için çalışma başlattı. Kaza sırasında yaklaşık 100 metre sürüklenen lüks cipin parçalarının ise her yere dağıldığı görüldü. Kazada hurdaya dönen lüks araç otoparka çekilirken, hayatını kaybeden Özkaya'nın cenazesi Nazilli Devlet Hastanesi morguna koyuldu. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal