Avrupa'da Irkçılık Hareketleri Yükseliyor

Elli insanın camide katledilmesi, İslam düşmanlarının gün yüzüne tekrar çıkardı. Aşırıcı grupların, bu katliamları arzuladığı bilinen bir gerçek .

18.03.2019-09:10 - (Son Güncelleme: 18.03.2019-09:16) Avrupa'da Irkçılık Hareketleri Yükseliyor

Avrupa'da son zamanlarda popüleritesi artan aşırı sağcı gruplar Yeni Zelanda'da yapılan terörist saldırının ardından İslam Dünyası'na karşı daha rakdikal bir noktaya geldi. Edinilen bilgilere göre bu grupların silahlanma çağrısı yaptığı öğrenildi.

NAZİZM'E HAYRANLIK DUYUYORLAR

Aşırı sağ grupları ''Beyaz yakalılar'' olarak nitelendiren ve Nazizm hayranı oldukları Belçika istihbaratı tarafından da tespit edilen bu grupların İslam dininin mensuplarına karşı silahlanması gerektiğini düşündükleri öğrenildi.

BİRÇOK ÜLKEDE TERÖR GRUPLARININ İLK ADIMI ATILIYOR

Almanya'da Alman Kimlikçi Hareketi, Fransa'da ki Kimlik Hareketi, Finlandiya'da Odin'in Askerleri, Belçika'da Kalkan ve Dostlar adı altında bir çok aşırı sağ grup toplanarak silahlanma çabası içine girmeye başladılar.

Bu örgütlerin üniversite öğrencilerinden oluştuğu ve katliamları arzulayan, tek üstün olarak kendilerini gören gruplar olduğu tespit edildi.

Terörün dininin, dilinin, ırkının, renginin olmadığı kabul edilmedikçe bu grupların kandan beslenmesi kaçınılmaz olmaya devam edecektir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal