Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'den Ekrem İmamoğlu'na Cevap: Vuracak Mısın?

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu, Avcılar Belediye Başkanı ve DSP Avcılar adayı Handan Toprak Benli'yi "Son uyarımdır. Çekil" diyerek tehdit etmişti. Benli, İmamoğlu'na cevaben, "Çekilmiyorum, ne yapacaksın? Vuracak mısın?" dedi.

25.03.2019-15:23 - (Son Güncelleme: 25.03.2019-16:16) Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'den Ekrem İmamoğlu'na Cevap: Vuracak Mısın?

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun Avcılar Belediye Başkanı ve DSP Adayı Handan Toprak Benli'ye 'Son uyarımdır! Çekil' tehdidine yanıt geldi.

'ÇEKİLMİYORUM, VURACAK MISIN'

Avcılar Belediye Başkanı ve DSP'nin Avcılar Belediye Başkan Adayı Handan Toprak Benli, Twitter sayfasından CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'na rest çekti. Benli, "Çekilmiyorum, ne yapacaksınız? Vuracak mısınız?" dedi.

DSP GENEL BAŞKANI AKSAKAL: BÜYÜK AYIP

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun, partisinin Avcılar Belediye Başkan Adayı Handan Toprak Benli'yi çekilme konusunda tehdit ettiğini söyleyerek, "Bu demokrasi adına en büyük ayıptır. Faşizanca bir düşüncedir." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal