Atlı Birlikler İstanbul'da Göreve Başladı!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ‘Atlı Birlikler’ Sultanahmet Meydanı’nda göreve başladı.

13.11.2018-16:00 - (Son Güncelleme: 13.11.2018-16:01) Atlı Birlikler İstanbul'da Göreve Başladı!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 'Atlı Birlikler' Sultanahmet Meydanı'nda göreve başladı. Görevlerinin ilk gününde atlı birliklere yerli ve yabancı turistler tarafından büyük ilgi gösterildi.

Ankara'da yer alan Emniyet Genel Müdürlüğü'nde eğitimleri sona eren 20 polis memuru kendilerine tahsis edilen 4 atla bugün göreve başladı. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan atlı birliklerin ilk görev yeri de yerli ve yabancı turistlerin çok fazl aolduğu Sultanahmet Meydan'ı oldu. Atlı Birliklerin vatandaşların yoğun olduğu bölgelerde meydana gelebilecek asayiş olaylarında önleyici hizmet olarak görev yapacağı ifade edildi.

Sultanahmet Meydanı'nda görev yapacak atlı birliklerle turistler bol bol bol fotoğraf çektirdi. Konya'dan gelen bir öğrenci, 'Bence çok güzel bir manzara olmuş. Osmanlı havası gelmiş. İstanbul'a ilk kez geliyorum. İlk gelişimde böyle bir manzarayla karşılaşmak hoş oldu. Umarım Konya'ya da gelir bu uygulama. Mevlana'nın şehri hak ediyor bunu' dedi.

Zamanla atlı birliklerin rakamında artış olacağı , birliklerin parklarda ve futbol müsabakalarının oynanacağı stat çevrelerinde görev yapacağı ifade edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal