Atalay Filiz'in Avukatından Yeni İddia: Dışkısını Biriktiriyor

3 cinayetten müebbet hapis cezasına çarptırılan Atalay Filiz'in avukatı müvekkilinin akıl sağlığının yerinde olmadığını iddia etti. Avukatı Filiz'in kaplumbağasını mumyaladığını ve dışkısını biriktirdiğini söyledi.

02.10.2018-17:20 - (Son Güncelleme: 02.10.2018-17:12) Atalay Filiz'in Avukatından Yeni İddia: Dışkısını Biriktiriyor

İstanbul ve Ankara'daki seri cinayetlerden hükümlü ve 'akıl sağlığı yerinde' raporu olan Atalay Filiz tekrar hastaneye gönderilecek. Filiz'in avukatı, müvekkilinin geçmişte obsesif kompulsif bozukluğu bulunduğunu, kaplumbağasını mumyaladığını ve cezaevinde de dışkısını biriktirdiğini ifade ederek, ruh sağlığının yerinde olmadığını iddia etti.

SERİ KATİL ATALAY FİLİZ İÇİN 35 YILA KADAR HAPİS İSTENDİ

İstanbul'da öğretmen Fatma Kayıkçı, Ankara'da da Göktuğ Demiraslan ve sevgilisini öldürmekten üç defa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alan Atalay Filiz için, "Resmi belgede sahtecilik" suçundan 35 seneye dek hapis cezası talebi ile açılan davaya devam edildi.

AVUKATI HASTANEDE GÖZLEM ALTINA ALINMASINI İSTEDİ

Sanık vekili, Atalay Filiz'in cezai ehliyetinin tam bulunup bulunmadığı ile alakalı şüphelerin giderilmesi için tam teşekküllü bir hastanede gözlem altına alınmasını istedi.

AVUKAT: KAPLUMBAĞASINI MUMLALAYIP, CEZAEVİNDE DIŞKISINI BİRİKTİRİYORDU

İstanbul Anadolu 67. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yapılan davanın bugünkü duruşmasına hükümlü sanık Atalay Filiz ile Avukatı Merve Uçanok katıldı. Mahkemenin önceki duruşmasında verilmiş olan karara göre belgelerin kandırma kabiliyetinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Grafoloji İhtisas Dairesi'nden talep edilen raporun şimdilik gelmediği bildirildi. Sanık vekili Arzu Uçanok, Adli Tıp'tan beklenen raporun duruşmanın seyri için kritik olduğunu ifade ederken ayrıca sanığın akıl sağlığı ile alakalı şüphelerin giderilmesi için sanık Atalay Filiz'in tam teşekküllü bir hastanede gözlem altına alınarak akıl hastalığının olup olmadığı hususunda rapor alınması isteğini tekrarladı. Avukat Uçanok, Atalay Filiz'in etrafının da akıl sağlığının yerinde olmadığının bilincinde olduğunu, daha önce kaplumbağasını mumyalaması, beyninde çip olduğunu zannederek film çektirmeye gitmesi, cezaevinde dışkısını biriktirmesi gibi daha pek çok davranışın şüpheleri kuvvetlendirdiğini söyledi.

YENİDEN AKIL SAĞLIĞI RAPORU İSTENDİ

Mahkeme, Adli Tıp Kurumu Grafoloji İhtisas Dairesi'nden talep edilen raporun takibini yapmak için ve sanığın üstüne atılı suç açısından akıl hastalığının olup olmadığının incelenmesi için dosyasıyla birlikte Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine göderilerek rapor aldırılması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal