Arka Sokaklar Dizisi, Adalet Bakanlığı İle İşbirliği Yapıyor

Kanal D'nin yapımı Erler Film'in, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun yaptığı, yönetmen koltuğunda Orhan Oğuz'un oturduğu, senaryosunu ise Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul'un yazdığı efsane dizisi 'Arka Sokaklar', arabulucu vazifesi görecek.

08.03.2019-13:15 - (Son Güncelleme: 08.03.2019-13:06) Arka Sokaklar Dizisi, Adalet Bakanlığı İle İşbirliği Yapıyor

Kanal D'nin yapımı Erler Film'in, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun yaptığı, yönetmen koltuğunda Orhan Oğuz'un oturduğu, senaryosunu ise Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul'un yazdığı efsane dizisi 'Arka Sokaklar', arabulucu vazifesi görecek.

ADALETİN OLUMLU UYGULAMALARI SENARYOYA KATILDI

Adalet Bakanlığı tarafından uygulamaya geçirilen, mahkemelerin iş yükünü hafifleten alternatif çözüm yollarından arabuluculuk, ülkenin fenomen dizilerinden Arka Sokaklar'da ele alınacak.

Adalet Bakanlığı, yargının iş yükünü hafifleten, uyuşmazlıkların mahkemelere taşınmadan çözüme ulaştırılmasını hedefleyen arabuluculuğun etkinliğinin yükseltilmesine, kamuoyuna anlatılmasına ilişkin çalımalara başlandı. Gerçekleşen görüşmelerden sonra adaletin olumlu uygulamaları Arka Sokaklar'ın senaryosuna ilave edildi.

RIZA BABA VE EKİBİNİN YÜZÜ GÜLECEK

Fenomen dizi Arka Sokaklar'ın bu hafta ekrana gelecek olan yeni bölümünde, işçi-işveren ile ticari uyuşmazlıklarda zorunlu duruma getirilen arabuluculuk uygulaması ekranlara gelecek. Türk halkının severek izlediği Rıza Baba ve ekibi, işten çıkarılan bir işçinin işvereniyle arabulucu görüşmelerinin ardından anlaşmaya varmasında büyük rol oynayacak. Arabulucu görüşmelerinden sonra alacaklarının tamamının ödenmesi ve tekrar işe başlaması kararlaştırılan işçi ile işverenin pozitif olarak yaptığı anlaşma, Rıza Baba ve ekibini de sevindirecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal