Antikapitalist Müslümanlar "Allah, Ekmek, Özgürlük" Sloganları ile Yürüyüş Yaptı

1 Mayıs kutlamaları tüm ülkede coşkuyla kutlanıyor. Antikapitalist Müslümanlar da kutlamalardaki yerini aldı. 1977 1 Mayıs'ında öldürülenler için gıyabi cenaze namazı kılan grup, "Allah, ekmek, özgürlük" sloganları arasında yürüyüş yaptı.

01.05.2019-13:55 - (Son Güncelleme: 01.05.2019-13:50)

Antikapitalist Müslümanlar, bu sene de 1 Mayıs'ta yerini aldı. 1977 senesindeki 1 Mayıs'ta öldürülenler için gıyabi cenaze namazı kılan grup, Mülk Allah'ındır pankartıyla yürüyüş yaptı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü bütün ülkede farklı etkinliklerle kutlanıyor. Çeşitli gruplar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor.

7 YILLIK GELENEK

Antikapitalist Müslümanlar, 2019 1 Mayıs'ında da geleneğini bozmadı. 7 sene önce başlayan gelenek gene sürdü ve grup, Fatih Camii'nde bir araya geldi. Antikapitalist Müslümanlar, iş cinayetlerinde yaşamını yitiren bütün emekçiler için gıyabi cenaze namazı kıldı.

"MÜLK ALLAH'INDIR"

Grup, daha sonra Saraçhane Parkı'nda basın açıklaması yaptı. "Allah, ekmek, özgürlük" sloganlarının atıldığı kortejde, "Mülk Allah'ındır" pankartı açıldı. Antikapitalist Müslümanlar, Bakırköy'deki kutlamaya gitmek için yola koyuldu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal