Antalya'da Uyuşturucu Operasyonu: 13 Gözaltı

Antalya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 13 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda bol miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

13.06.2019-23:27 - (Son Güncelleme: 13.06.2019-23:21)

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından operasyon düzenlendi.

EŞ ZAMANLI BASKIN YAPILDI  

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını engellemeye yönelik Alanya ve Manavgat ilçelerinde daha önceden tespit edilen adreslere eş zamanlı baskın yapıldı.

13 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI  

Operasyonlarda H.I., M.Y., S.M., R.O., Y.E.S., R.D., D.S., V.S., V.K., Y.H., M.E., H.S. ve O.S. adlı 13 şüpheli gözaltına alınırken, yapılan aramalarda 2 kilo 653 gram esrar, 149 uyuşturucu hap, 351 gram metamfetamin, 3.36 gram eroin ve saksıya ekili halde 3 kök Hint keneviri ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü belirtildi. Diğer yandan soruşturma kapsamından daha önce 11 kişinin de tutuklandığı kaydedildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal