Antalya'da FETÖ'nün Gaybubet Evi Operasyonu: 14 FETÖ'cü Gözaltında

Antalya'da, darbeci Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) içerisinde çalışma gösteren ve örgütün "gaybubet evi" olarak nitelendirildiği hücre evlerinde kaldıkları tespit edilen 14 şüpheli gözaltına alındı.

19.04.2018-21:05 - (Son Güncelleme: 19.04.2018-21:02) Antalya'da FETÖ'nün Gaybubet Evi Operasyonu: 14 FETÖ'cü Gözaltında

Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca haklarında yakalama kararı çıkarılan 22 zanlının yakalanması için Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, İstihbarat Şube Müdürlüğüyle işbirliği içerisinde Antalya'nın Finike ilçesi ile Rize ilinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

FETÖ’nün "gaybubet" evleri olarak tanımlanan hücre evlerinde saklandıkları belirlenen 14 zanlı polis tarafından gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal ve örgütsel nitelikte olduğu tahmin edilen belgeler bulundu.

Firari durumdaki 8 zanlının yakalanmasına yönelik arama ise devam ediyor.

Diğer yandan FETÖ soruşturması dahilinde, örgütün gizli haberleşme uygulaması ByLock programı kullanıcısı oldukları tespit edilen ve Aydın 3. Ağır Ceza Mahkemesince haklarında yakalama kararı verilen Ö.C.B. ve E.B. polis ekipleri tarafından yakalandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal