Antalya'da Falezden Düşen Kadın: Bir Anda Dengesini Kaybetti

Antalya'da, canına kıymak için atlamak üzere çıktığı falezlerde dengesini kaybeden S.Y. (36) adlı kadın, 20 metreden düşüp, yaralandığı bildirildi. İtfaiye ekipleri tarafından düştüğü yerden kurtarılan S.Y., çevredeki hastanenin acil servisine kaldırıldı.

07.05.2018-13:26 - (Son Güncelleme: 07.05.2018-13:14)

Antalya'da, canına kıymak için atlamak üzere çıktığı falezlerde uzun süre bekledikten sonra bir anda dengesini kaybeden S.Y. (36) adlı kadın, 20 metreden düşüp, yaralandığı bildirildi. İtfaiye ekipleri tarafından düştüğü yerden kurtarma çalışmaları sonrasında kurtarılan S.Y., çevredeki hastanenin acil servisine kaldırıldı.

Falezlerde korkunç anlar Dengesini kaybedip düştü…

Olay, saat 09.00 sıralarında, Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde meydana geldi. Varyant üzerinde bulunan falezlerin kenarında S.Y.'nin oturduğunu görenler çevredeki vatandaşlar, intihar edebileceği düşüncesiyle hemen itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, S.Y. adlı kadının falezlerden inmesi için uzun süre uğraştı. Polis ve sağlık ekiplerinin ikna çabalarına rağmen kayanın uç noktasına kadar ilerleyen S.Y. isimli kadın dengesini kaybedince 20 metreden aşağıya düştü. İtfaiye ekipleri, düştüğü yere inerek, ulaştığı S.Y.'yi yukarı çıkardı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin hemen akabinde sedyeye bindirilen S.Y., çevredekilerin de yardımıyla varyantta bekletilen ambulansa taşındı. S.Y., sağlık görevlilerince Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servisine gönderilerek, tedaviye alındı.

S.Y.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal