Antalya Sallanmaya Devam Ediyor! 2 Artçı Sarsıntı Daha Oldu

Antalya'da meydana gelen 4.9'luk depremin ardından 2.1 ve 2 şiddetinde 2 artçı sarsıntı daha meydana geldi. Depremde can ve mal kaybının olmadığı öğrenildi.

13.04.2018-21:59 - (Son Güncelleme: 13.04.2018-21:52) Antalya Sallanmaya Devam Ediyor! 2 Artçı Sarsıntı Daha Oldu


Antalya’nın Akseki ilçesinde olan 4.7 şiddetindeki deprem halkı sokağa döktü. Deprem, Isparta ve Konya’nın bazı ilçelerinde de hissedildi. AFAD'ın geçtiği bilgiye göre ise depremin şiddeti 4.8 olarak belirtildi.

Deprem, merkez üssü Antalya’nın Akseki ilçesi Yarpuz mevkiinde deprem oldu. Kandili Rasathanesi bilgilerine göre yerin 5 km altında 4.7 büyüklüğünde meydana gelen deprem Manavgat, Alanya, Gündoğmuş, İbradı ilçeleri ile Konya’nın Seydişehir ve Isparta'nın bazı ilçelerinde de hissedildi. Deprem kısa süreli paniğe sebep oldu. Deprem sebebiyle Akseki’de halk sokağa döküldü. Bir süre sokakta kalan halk havanın kararması ve paniğin geçmesinin sonrasında evlerine geri döndü.

Depremle alakalı herhangi bir can ve mal kaybının olmadığı bildirildi.

İKİ ARTÇI SARSINTI MEYDANA GELDİ

Antalya’nın Akseki ilçesinde olan depremin sonrasında iki artçı sarsıntı daha meydana geldi.

Merkez üssü Antalya’nın Akseki ilçesi Yarpuz mevkiinde saat 20.15’te AFAD'a göre 4.8’lik deprem oldu. Kandili Rasathanesi’nden edinilen verilere göre ise ilk depremin arkasından yarım saat sonra 2.1 ve 2 şiddetinde iki artçı sarsıntı daha meydana geldi.

Öte yandan, Kandilli Rasathanesi 4.7 olarak duyurduğu ilk depremi 4.5 olarak düzeltti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal