Anne ve Babasını Siyanürle Öldüren Zanlı Cezaevinde 1 Gün Kalmış

İzmir'de anne ve babasını siyanürle öldüren zanlının koğuş arkadaşlarına zarar verebileceği korkusu ile cezaevinde sadece 1 gün kaldığı öğrenildi. Zanlı bir günün sonrasında hastaneye sevk edilmiş.

27.05.2019-10:32 - (Son Güncelleme: 27.05.2019-15:59)

Siyanürlü şerbet ile anne ve babasını katleden Mahmut Can Kalkan'ın, tutuklanmasının ardından yerleştirildiği cezaevinde bir gün kaldığı duyuruldu. Şizofren teşhisi konulan Kalkan'ın koğuş arkadaşlarına zarar vereceğinden korkularak hastaneye gönderildiği bildirildi.

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Kimya Bölümü öğrencisi 21 yaşındaki Mahmut Can Kalkan, internetten sipariş ettiği siyanürle anne, baba ve kardeşlerine şerbet yapmış, bu şerbetten içen baba Mehmet Kalkan ve anne Fatma Kalkan yaşamını yitirmiş. Ağabeylerinin yaptığı şerbetten içmek istemeyen ve bu esnada üzerlerine dökülen 16 yaşındaki Emircan ile 4 yaşındaki Mehmet Taha Kalkan ise yaralanmıştı. Şizofreni teşhisi konulan zanlı Mahmut Can Kalkan tutuklanmıştı. Anne-baba katili gencin Buca Cezaevi'nde yalnızca bir gün tutuklu kaldığı meydana çıktı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal