Ankara FETÖ Operasyonu

FETÖ terör örgütüne yönelik kapsamlı operasyonlar son hızla devam ediyor. Son olarak bugün Ankara merkezli 6 ilde eş zamanlı FETÖ operasyonu düzenlendi.

19.04.2018-09:39 - (Son Güncelleme: 19.04.2018-09:26) Ankara FETÖ Operasyonu

FETÖ terör örgütüne yönelik kapsamlı operasyonlar son hızla devam ediyor. Bugün Ankara merkezli 6 ilde eş zamanlı FETÖ operasyonu düzenlendiği bilgisi geldi. Telefonlarında ByLock uygulaması bulunduğu iddia edilen 7 eski Danıştay üyesi gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında 7'si eski Danıştay personeli olan 8 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’ne yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında örgüte üye olduğu ve ByLock uygulamasının kullanıcısı olduğu iddia edilen eski 7 Danıştay personeli ile bu kurumun FETÖ yapılanmasında görev aldığı ileri sürülen kamu görevlisi olmayan bir kişi hakkında gözaltı kararı verildiği belirtildi.

Gözaltı işlemlerinin ve operasyonların Ankara, Kayseri, Adana, Siirt, Kocaeli, ve Bursa’da eş zamanlı olarak yürütüldüğü ifade edilen açıklamada, şüphelilerin tamamının gözaltına alındığı açıklamalarında bulunuldu.

MİLLİ SAVUNMA BAKANI DUYURMUŞTU

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, FETÖ'nün birinci kademe mahrem ve kripto yapısına üye olan 3 bin kişinin deşifre olduğu duyurusunu yapmıştı.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE KHK İLE BUNLAR DA İHRAÇ EDİLECEK

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli devam eden açıklamalarında, FETÖ'nün birinci kademe mahrem ve kripto yapısına üye olan, TSK içinde 3 bin kişilik bir grubu deşifre ettiklerini ifade ederek "İlerleyen günlerde KHK ile bunlar da ihraç edilecek. Başbakanlığa yolladık" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal