Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş, Moskova Belediyesi ile Anlaşma İmzaladı

İlk yurt dışı gezisini Rusya'ya yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin ile 2019-2021 senelerini içine alan iş birliği protokolü imzaladı.

05.07.2019-10:18 - (Son Güncelleme: 05.07.2019-10:15)

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, dünyaca ünlü birçok belediye başkanının katıldığı 9. Moskova Kentsel Forumu'nda Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin ile 2019-2021 senelerini kapsayan iş birliği protokolü imzaladı.

Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin'ın davetlisi olarak ilk resmi yurt dışı gezisini Rusya'ya yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 9. Moskova Kentsel Forumu'na katıldı. Büyükşehir Belediyesi ile Moskova Belediyesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.

İŞ BİRLİĞİ İKİ YIL BOYUNCA SÜRECEK

1993 senesinden bu güne kardeş şehir olan Ankara ve Moskova, yeni iş birliği protokolü ile iki sene süresince altyapıdan ulaşıma, ticaretten turizme dek birçok alanda beraber çalışacak.

Moskova Kentsel Forumu'nda özellikle büyük şehirlerin karşılaştıkları problemler ve çözüm yolları masaya yatırılırken, bu sene ki forumun ana teması ise "Yaşam Kalitesi. Daha iyi bir şehir için projeler" olarak tespit edildi.

Yavaş ile Moskova Belediye Sobyanin tarafından imzalanan iş birliği protokolü ile Ankara ve Moskova hattı daha da canlanacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal