Alparslan Kuytul'un Kızlarına Dava Açıldı

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı'nın kurucu genel başkanı Alparslan Kuytul'un serbest bırakılması için yürüyüşe katılan Kuytul'un kızlarına dava açıldı.

05.07.2019-10:28 - (Son Güncelleme: 05.07.2019-10:25)

Adana'da Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı'na dönük soruşturma çerçevesinde tutuklanan vakfın Kurucu Genel Başkanı Alparslan Kuytul'un yargılandığı davanın bugün görülen duruşmasında Kuytul'un tutukluluğunun devamına karar verildi. Kuytul'un serbest kalması için yapılan yürüyüşe katılan kızları hakkında ise dava açıldı.

Twitter sayfasından peş peşe paylaşımlar yapan Kuytul'un eşi Semra Kuytul, 2003 ve 2004 doğumlu kızları hakkında açılan davayı duyurarak şunları ifade etti:

"Evrakta yazdığı gibi ben çocuklarımı herhangi bir suça sürüklemedim tersine onlara onurlu duruş, hakka sahip çıkış örneği gösterdim, cesareti öğrettim. Bu süreçte her daim yanımda olan, yaşlarına bakmadan bana destek ve moral veren çocuklarımla gurur duyuyorum. Neyseki böylesi çarpık algılara kapalı bir aileyiz, hatta arkadaşlarımız olarak bu hususta algılarımız kapalı çok şükür... Biz haklıyız ve hakkın daima yanındayız... Fakat toplumu böylesi şahsiyetsiz hale getirmeye maşa olan kurumlara da yazıklar olsun diyorum... "

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal