Almanya Bildirdi, Bolu'da Operasyon Düzenlendi

Alman otomobil firması görevlilerinin, Bolu Dağı'nda bulunan bir araçlarından imdat çağrısı aldıklarına dair ihbarda bulunmalarıyla İl Jandarma ve AFAD ekipleri tarafından arama kurtarma operasyonu başlatıldı.

13.12.2018-15:45 - (Son Güncelleme: 13.12.2018-15:42) Almanya Bildirdi, Bolu'da Operasyon Düzenlendi

Alman otomobil firması görevlilerinin, Bolu Dağı'nda bulunan bir araçlarından imdat çağrısı aldıklarına dair ihbarda bulunmalarıyla İl Jandarma ve AFAD ekipleri tarafından arama kurtarma operasyonu başlatıldı. Bolu İl Jandarma ve Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, bir Alman otomobil şirketinin bildirdiği ihbar sonrasında arama kurtarma operasyonu başlattı.

Belirtilenlere göre, Almanya’dan jandarma ihbar hattına ulaşan otomobil firması yetkililerinin, Bolu Dağı mevkiinde bir araçlarından imdat çağrısı aldıklarını bildirmeleriyle jandarma ile AFAD ekiplerince bildirilen mevzide arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Firma tarafından bildirilen koordinatlar kapsamında hızla Bolu Dağı At Yaylası mevkisine ulaşan ekipler, yaklaşık 20 santimetre karın bulunduğu alanda arama kurtarma çalışmalarını sıklaştırdı. Bölgeyi drone ile havadan da kontrol eden ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal