Ali Babacan'ın Parti Kurma Girişimini Ertelediği İddia Edildi

AK Parti'den istifa eden Ali Babacan'ın ekonomik kriz sürecini gerekçe göstererek yeni parti kurma sürecini ertelediği doğrultusundaki iddia gündem yarattı.

12.07.2019-13:26 - (Son Güncelleme: 12.07.2019-13:20) Ali Babacan'ın Parti Kurma Girişimini Ertelediği İddia Edildi

AK Parti'den istifa eden eski başbakan yardımcısı Ali Babacan'ın yeni parti kurma kararını ertelediği öne sürüldü.

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, "Babacan'ın partisi sonraki bahara…" başlıklı yazısında mesele ile alakalı kulis bilgilerini paylaştı. Buna göre, Babacan'ın ekibinin verdiği bilgilere göre partinin kuruluş tarihinin kış ya da ilkbaharın ilk aylarına kaydırıldığı bildirildi.

Babacan ve ekibinin ekonomik krizi sebep göstererek, "Çipras'tan bir farkımız kalmaz" biçiminde düşündüğü ve erken hareket etmekten vazgeçtiği bildirildi.

BABACAN'IN EKİBİNDEN "REVİZE" İDDİASINA YANIT

RS FM'de 'Bi De Bunu Dinle' ve 'Söylemesi Bizden' programlarını hazırlayıp sunan gazeteci Yavuz Oğhan, geçtiğimiz günlerde AK Parti Kurucular Kurulu üyeliğinden istifa eden eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın yeni parti kurma girişimiyle alakalı bilgi paylaştı.

Oğhan, şahsi Twitter sayfasında yaptığı paylaşımda şunları söyledi: "Babacan'ın ekibi ile görüştüm, 'planlamada bir değişiklik yok' diyorlar, hedef sene sonuna dek partiyi kurmaktı halen aynı noktada olduklarını ifade ettiler, Davutoğlu ekibiyle de görüştüm onların planlamasında da gene kendi açıklamalarına göre dünden bugüne bir değişiklik yok."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal