Ali Babacan'ın Kuracağı Partinin Adı "Huzur Partisi" Olacak

Turktime yazarı Talat Atilla, Ali Babacan'ın kuracağını iddia ettiği partinin adını açıkladı. Atilla partinin isminin "Huzur Partisi" olacağını yazdı.

17.04.2019-14:55 - (Son Güncelleme: 17.04.2019-14:49) Ali Babacan'ın Kuracağı Partinin Adı "Huzur Partisi" Olacak

İstanbul seçimleriyle alakalı tartışmalar sürerken Turktime yazarı Talat Atilla, gündeme bomba gibi düşen bir iddiayı kaleme aldı. Eski bakanlardan Ali Babacan'ın parti kurma uğraşlarının ilk defa ete kemiğe büründüğünü söyleyen Atilla, yazdığı yazıda "Yeni partinin ön adını 'HUZUR PARTİSİ' olarak koyan Babacan, İstanbul ve Ankara'da iki kişiye de kuruculuk teklif etti" sözlerini kullandı.

İşte Atilla'nın yazısındaki ilgili bölüm;

"Ali Babacan parti(sini) kuruyor... Şimdiye dek dedikodu olarak konuşulan yeni parti kurma süreci ilk defa ete kemiğe büründü. Edindiğim bilgilere göre Ali Babacan yeni parti için kurucular kurulu çalışmalarına başladığı gibi, isimler hususunda da kesinleşmeye başladı...

PARTİNİN İSMİ "HUZUR PARTİSİ" OLACAK

Yeni partinin ön adını 'HUZUR PARTİSİ' yapan Babacan, İstanbul ve Ankara'da iki kişiye de kuruculuk teklifi yaptı. Siyaset dışı iki kişiden birisi Ankara'da ikamet eden avukat Süleyman Çetin. Çetin, İş Bankası'nın eski avukatlarından olduğu gibi Ankara Barosu'nun eski çevre komisyonu başkanı ve TEMA Vakfı'nın Ankara idarecilerinden...

Babacan'ın telefonla arayarak kuruculuk teklifi yaptığı Süleyman Çetin'in 'Teşekkür ederim fakat benim siyasi düşüncem size uygun değil' cevabını verdiği, bunun ardından Babacan'ın 'Ben de tam bunun için size teklif yapıyorum' sözlerine karşın Çetin'den şimdilik olumlu bir cevap alamadığını öğrendim.

Ali Babacan'ın kurucular kurulu üyeliği için teklif götürdüğü diğer kişi ise, büyük bir holdingin eski üst düzey idarecisi. (Bu kişinin adına şimdilik ulaşamadım)

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal