Ali Babacan, Abdullah Gül'ü Bıraktı, Ahmet Davutoğlu ile Hareket Edecek

Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan, Ali Babacan ile ilgili yeni bir iddia ortaya attı. Takan'ın iddiasına göre, Babacan artık Abdullah Gül'le hareket etmiyor. Babacan, Ahmet Davutoğlu'nun yanında saf tutacak.

28.02.2019-11:05 - (Son Güncelleme: 28.02.2019-10:57) Ali Babacan, Abdullah Gül'ü Bıraktı, Ahmet Davutoğlu ile Hareket Edecek

Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan, yerel seçimlerin ardından kurulacağı öne sürülen yeni partiyle alakalı yazdığı yazıda çarpıcı ayrıntılara yer verdi.

Eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın artık 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile beraber hareket etmediğini söyleyen Takan, "Ahmet Davutoğlu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da gerçekten çok kuvvetli ve çok seviliyor. Büyük bir sempati var kendisine. Ali Babacan da Batı'da çok seviliyor ve çok güçlü. Bu iki güç yan yana gelecek. Ahmet Davutoğlu'nun önderliğinde bir partileşme yaşanacak. Ali Babacan bu işe sıcak bakıyor" sözlerine yer verdi.

İşte Takan'ın yazısındaki ilgili bölüm ;

"Geçen bir yazımda 'AK Baba'lardan söz etmiştim. Ahmet Davutoğlu'nun partileşme uğraşlarına değinerek AK Parti içerisindeki küskün ağır topların Ali Babacan ile bir formül arayışı içerisinde olduğunu söylemiştim. Henüz ete kemiğe bürünen bir olay yok. Bu partileşme uğraşları içinde olan önemli bir isimden beni de hayrete düşüren bir bilgi aldım. Kaynağımın iddiası; 'Artık, Ali Babacan, Abdullah Gül ile beraber hareket etmiyor'. Ahmet Davutoğlu da, Abdullah Gül ile beraber hareket etmiyor. Araları oldukça açık. Ne zaman Ahmet Davutoğlu konusu açılsa Gül'ün son derece sert ve eleştirel sözler söylediğini biliyorum. Peki, 'abisi' gibi Abdullah Gül'e bağlı olan Ali Babacan'a ne oldu? Kaynağımın söylediği gibi, onlar arasındaki ilişki de eskisi gibi değil."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal