Akşener Belediye Başkan Adaylarının Belirlendiği İddiasını Yalanladı

İstanbul'da içinde olmak üzere birçok ilde belediye başkan adaylarının belli olduğu yönünde yapılan haberlerin aslı olmadığını belirten İYİ Parti Lideri Meral Akşener, 'Bu haberin kaynağı nedir bilmiyorum. Bizden olmadığını söyleyebilirim' açıklamasını yaptı.

08.11.2018-17:42 - (Son Güncelleme: 09.11.2018-07:45) Akşener Belediye Başkan Adaylarının Belirlendiği İddiasını Yalanladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin büyükşehir belediye başkan adaylarının belli olması yönünde yapılan haberlere ilişkin, 'Bu haberin kaynağı nedir bilmiyorum. Bizden olmadığını söyleyebilirim' açıklamasını yaptı.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Akşener, partisinin genel merkezi önünde yaptığı konuşmada, her il, ilçe ve beldede aday çıkarmak için çalışmaların sürdüğünü belirtti

'HABERİN KAYNAĞINI BİLMİYORUM'

Bazı basın yayın organlarında bulunan ve İYİ Parti'nin büyükşehir belediye başkan adayları olarak değerlendirilen isimler hakkında, 'İsmi belirtilen her arkadaşımızın her görevi en üstün niteliklerle yerine getireceğini sizinle paylaşıyorum. Çok değerli arkadaşlarımız fakat bu haberin kaynağı nedir bilmiyorum. Bizden olmadığını söyleyebilirim.' şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal