Aksaray'da Feci Kaza! Anne ile Oğlu Öldü, Baba ile 2 Çocuğu Yaralandı

Aksaray'da otomobil ile TIR çarpıştı. Meydana gelen kazada, hurdaya dönen otomobilde olan anne ve oğlu yaşamını yitirirken, eşi ve 2 çocuğu da yaralandı.

23.08.2019-10:59 - (Son Güncelleme: 23.08.2019-10:56) Aksaray'da Feci Kaza! Anne ile Oğlu Öldü, Baba ile 2 Çocuğu Yaralandı

Kaza, saat 07.00 sularında Aksaray'daki Ihlara yolu üstünde Kireçlik mevkiinde meydana geldi. Ümit Kestek (38) idaresindeki 68 HC 071 plakalı araç, aynı yöne giden Orhan Sertkaya'nın (38) kullandığı TIR'a arkadan çarptı.

ANNE VE OĞLU KURTARILMADI

Hurdaya dönen aracın sürücüsü ile eşi Hafize (37), çocukları Hatice (11), Alper (9) ve Mustafa Kestel (3) yaralandı. İhbar ardından olay yerine çok sayıda sağlık birimi gönderildi. Ekipler gerçekleştirilen müdahale ardından anne Hafize ve oğlu Mustafa Kestel'in hayatını kaybettiğini tespit etti.

AİLE YAKINLARI GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Baba ve iki çocuğu da ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Ailenin şehir merkezinden ziyaret için köylerine gittikleri bildirildi. Kaza ardından olay yerine gelen ailenin yakınları ise gözyaşlarını tutamadı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal