AK Parti’nin Kampanya Ve Miting Programı Belli Oldu

23 Haziran’da gerçekleşecek olan İstanbul seçimleri için çalışmalar hız kesmeden sürerken; AK Parti’nin kampanya ve miting programları da belli oldu

11.06.2019-13:11 - (Son Güncelleme: 11.06.2019-16:30) AK Parti’nin Kampanya Ve Miting Programı Belli Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın miting yapmayacağı açıklanırken, Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım’ın mitinglerini son haftada gerçekleştirmesi planlanıyor. Toplantılarını ve görüşmelerinin yoğun olarak İstanbul’da düzenleyen Başkan Erdoğan bu hafta Ankara’da olacak.

Ankara’da yapacağı kabullerinin yanı sıra Erdoğan, 14-15 Haziran Tacikistan’da düzenlenecek olan Asya’da İş Birliği ve Güven Arttırıcı Önlemler Konferansı Zirvesi’ne katılım sağlayacak.

BİNALİ YILDIRIM, 15 KISA FİLM ÇEKTİ  

Cumhur İttifakı adayı Yıldırım’ın ise birkaç ilçede miting düzenlemesi ve mitinglerine seçime bir hafta kala başlaması bekleniyor. AK Parti, yüz yüze görüşmeler ve vaatlere ilişkin bir kampanya süreci yürütüyor. Bu doğrultuda 15 başlıkta kısa filmler çeken Yıldırım, vaatlerini kendi sesiyle vatandaşa aktarıyor. Yıldırım’ın İspark’ın bir saatliğine ücretsiz olması, gençlere 10 GB’lik internet, her mahalleye kreş gibi vaatleri sosyal medyada ilgi görüyor. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal