AK Parti'nin İzmir Adayı Olacağı Konuşulan Nihat Zeybekci'den Yeşil Işık!

AK Parti'nin İzmir adayı olabileceği konuşulan Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Başkanvekili Nihat Zeybekci'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Konunun kendisine sorulmasının ardından Zeybekci, "İzmir mahallenin en güzel kızı, kim istemez" dedi.

22.11.2018-12:55 - (Son Güncelleme: 22.11.2018-12:46) AK Parti'nin İzmir Adayı Olacağı Konuşulan Nihat Zeybekci'den Yeşil Işık!

İzmir'de yapılan Ege Ekonomik Forumu'na katılan Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Başkanvekili Nihat Zeybekci, medya mensuplarının, AK Parti'den İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterileceğinin iddia edildiğinin anımsatılması ardından, "İzmir mahallenin en güzel kızı, kim istemez" dedi.

"HAKKINI VEREREK YAPACAĞIMIZI BİLMENİZİ İSTERİM"

Ege Ekonomik Forumu'na katılan Ekonomi eski Bakanı, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Başkanvekili Nihat Zeybekci, verilen arada medya mensuplarının sorularını cevapladı. AK Parti'den İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterileceğinin iddia edildiği anımsatılıp, bu husustaki düşüncesi sorulan Zeybekci, "Şimdilik daha netleşen bir durum yok fakat ola ki partimizin ve Cumhurbaşkanımızın bu doğrultuda bir teveccühü olur da bize böyle bir vazife verilirse, bu bizim için öncelikli olarak bir onur olur, benim için şeref olur. Hizmetkar belediyeciliği de İzmir'e taşımak için son çabamıza dek, enerjimizin sonuna dek çalışacağımızı da bilmenizi isterim. En iyisini, hakkını vererek yapacağımızı bilmenizi isterim" sözlerini kullandı.

"İZMİR, BU COĞRAFYANIN EN GÜZEL ŞEHRİDİR"

Şimdilik kendisine ulaşan bir teklif olmadığını söyleyen Zeybekci, "Takdir edersiniz ki böyle durumların öncelikli olarak partimiz tarafından verilmesi gerekir. Bize şu anda yapılmış olan böyle bir teklif bulunmuyor. Biz de sizler gibi görüşüldüğünü, meselenin ciddi olarak konuşulduğunu biliyoruz. İnşallah cumartesi günü hep beraber göreceğiz. İzmir, bu Anadolu coğrafyasının doğuştan en güzel kentidir. Hizmetin en güzelini hak ettiğine inanıyorum. İzmir'in geleceğini tekrar inşa etme için en iyi hizmetkar kim olacaksa onun olmasını diliyorum" diye konuştu.

"İZMİR MAHALLENİN EN GÜZEL KIZI"

Medya mensuplarının 'Siz İzmir'i istiyor musunuz' sorusunu da cevaplayan Nihat Zeybekci, "İzmir mahallenin en güzel kızı, kim istemez. İzmir, Anadolu'nun en güzel kızı, en güzel kenti. Doğuştan en güzel kenti. Hayırlısı olsun" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal