AK Parti'nin Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Adayı Belli Oldu

Sosyal medya üzerinden, AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, yerel seçimlerde Fatma Şahin'in yeniden Gaziantep'ten aday gösterileceğini açıkladı.

23.11.2018-22:19 - (Son Güncelleme: 23.11.2018-22:04)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile Adalet Bakanı Abdülhamit Gül telefon görüşmesinde, "İnşallah yarın zaten Gaziantep adayını açıklayacağız. Sizler biliyorsunuzdur" açıklamasını yaptı. AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel seçimlerde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin ile yolumuza devam edeceğiz." demişti.

Bir takım ziyaretler için Gaziantep'te bulunan  Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile adalet bakanı Abdülhamit Gül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ''Bak 4.5 ay kaldı, 4.5 ay sonra orada yeni bir dönem başlayacak ona göre'' açıklamasını yaptı. Erdoğan ardından, ''İnşallah yarın zaten Gaziantep adayını açıklayacağız.Sizler biliyorsunuzdur'' dedi ve partililer coşmaya başladı. 

Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Adalet Bakanı Gül ise, "Sayın Cumhurbaşkanım, az önce Gaziantep'i inşallah seçim akşamı Türkiye'de ilk üç arasına koymak üzere söz verdik efendim" şeklinde konuştu. Salondakiler, bu sözler üzerine bu kez Bakan Abdülhamit Gül'ü alkışladı. 

Sosyal medya üzerinden, AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, yerel seçimlerde Fatma Şahin'in yeniden Gaziantep'ten aday gösterileceğini açıkladı. Uzer'in açıklaması şu şekilde; "31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel seçimlerde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin ile yolumuza devam edeceğiz. Memleketimize, milletimize ve AK Partimize hayırlı olsun.''

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal