AK Partili Yasin Aktay Ölüm Tehditleri Aldığını Açıkladı

AK Parti Genel Başkan Danışmanı Prof. Dr. Yasin Aktay canlı yayında ölüm tehditleri aldığını açıkladı. Arap kanallarının kendisini hedef gösterdiğini söyleyen Aktay, tehditleri ciddiye almadığını açıkladı.

06.05.2019-12:20 - (Son Güncelleme: 06.05.2019-13:09)

AK Parti Genel Başkan Danışmanı Prof. Dr. Yasin Aktay, Ülke TV'de ekranlara gelen ve Haber7 yazarı Esra Elönü'nün sunduğu Arafta Sorular programına katıldı.

"DÜNYAYI BİZE ZİNDAN EDECEKLERDİ"

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen Cemal Kaşıkçı hakkında önemli açıklamalar yapan Aktay, çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Türkiye, Cemal Kaşıkçı cinayetini meydana çıkarmasaydı, "Nerede bizim Cemal diye ortaya çıkıp dünyayı bize zindan edeceklerdi" dedi.

"ÖLÜM TEHDİTLERİ ALIYORUM"

Programda ölüm tehditleri aldığını söyleyen AK Partili isim, "Eğer ciddiye alırsam bize dönük tehdit çok. Fakat genelde Twitter üstünden çokça tehdit var, hedef gösterilme durumu var. Mesela, özellikle Suudi Arabistan, BAE ve Mısır merkezli Arap kanalları her gün beni hedef gösteren haberler yapıyorlar. Örneğin şu programda benim bir dilim sürçse, hatta dilim sürçmese dahi bir bölümünü alıp 'işte Yasin Aktay bunu dedi' diye haber yaparlar. Tabi bu tür haberleri yayınladıklarında, altına bir sürü yorumlar yapılıyor, bunların içerisinde tehditlerde var. Fakat açıkçası çok da ciddiye almıyorum. Trollerde var gerçek kişilerde var bunların içinde. Benimle alakalı Arap kanallarından bir şey duyduğum vakit sadece acıyorum ve gülüp geçiyorum" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal