AK Partili Naci Bostancı, Yeni Parti İddiaları ile Alakalı Konuştu

AK Parti Meclis Grup Başkanı Naci Bostancı, yeni parti iddiaları ile alakalı açıklamalar yaptı. Bostancı, "Türkiye siyasetinde AK Parti haricinde farklı bir gelişme sağlanabilme olanağı gene AK Parti'nin kendi içinden aranıyor'' dedi.

05.03.2019-15:24 - (Son Güncelleme: 05.03.2019-15:10) AK Partili Naci Bostancı, Yeni Parti İddiaları ile Alakalı Konuştu

AK Parti Meclis Grup Başkanı Naci Bostancı, NTV canlı yayınında gündem ile alakalı önemli açıklamalar yaptı. Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan gibi isimlerin parti kuracağı söylentilerine değinen Bostancı, "Bu aynı zamanda Türkiye siyaseti ile alakalı farklı bir durumu gösteriyor. O da şu; Türkiye siyasetinde AK Parti haricinde farklı bir gelişme sağlanabilme olanağı gene AK Parti'nin kendi içinden aranıyor'' dedi.

İşte Bostancı'nın canlı yayında yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar:

YENİ ASKERLİK DÜZENLEMESİ

Muhtemelen Nisan ayı içerisinde meclis gündemine gelecek. Zannımca çok fazla tartışma olur mu şimdiden ön göremiyorum fakat beklemiyorum. Partilerin üstünde anlaşacakları temel meseleleri içeren bir teklif olacaktır. Hızlı çıkacaktır diye düşünüyorum.

ANKET TARTIŞMALARI

Benim kanaatim Ankara ve İstanbul'da sıkıntı yok. İzmir'de mücadele etmeyi sürdüreceğiz.

YENİ PARTİ İDDİASI

Bana öyle geliyor ki bol miktarda senaryoların ortaya döküldüğü alanlardan birisi magazin dünyası diğeri de siyaset dünyası. Siyasette de senaryo fazla. Gerçek ne derseniz farklı. Ben 18 senedir bu senaryoları dinliyorum. Bunların hiç birisi işe yaramadı. Türkiye siyasetinde AK Parti haricinde farklı bir gelişme olma olasılığı gene AK Parti'nin içinde aranıyor. Siyaset bir defa iddia işidir. Seçim sonucunu bekleyen mühendisliklerin faydası yok.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal