AK Partili Mahir Ünal, Neden İsmail Küçükkaya'nın Moderatör Olarak Seçildiğini Açıkladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, ortak canlı yayınla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Ünal, Binali Yıldırım'ın İmamoğlu'nu destekleyen bir moderatör istediği için İsmail Küçükkaya'nın seçildiğini söyledi.

19.06.2019-13:59 - (Son Güncelleme: 19.06.2019-13:51)

CNN Türk canlı yayınında açıklamalar yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Binali Yıldırım-Ekrem İmamoğlu ortak yayınıyla alakalı dikkat çeken sözler kullandı.

Ünal, ortak yayının moderatörlüğünü yapan İsmail Küçükkaya için "Siz tarafsız olduğunuz için değil, İmamoğlu'nu açıkça desteklediğiniz için bizim tarafımızdan seçildiniz" dedi.

"YILDIRIM, İMAMOĞLU'NU DESTEKLEYEN BİR MODERATÖR İSTEDİ"

Cumhur İttifakı İstanbul Adayı Binali Yıldırım'ın, Ekrem İmamoğlu'nu açıkça desteklediğini ifade eden bir moderatörün ortak yayını yönetmesini istediğini söyleyen AK Partili Ünal, "Ben kendisine şunu da ifade ettim; sonuçta TV'lerde bu olay yapıldı. Bu kameralar önünde yapılırken tabii ki de sorular verilmiş midir, verilmemiş midir. Mesele bu değil. Konu soruların verilip verilmemesi değil şeffaf olunmaması, kamuoyunu yanlış bilgilendirilmesi, sorduğum halde Ekrem İmamoğlu ile görüşmediğini ifade etmesidir" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal