AK Partili Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir Makam Aracını Sattı

İlçe çapında durumu olmayan öğrencilere kırtasiye yardımını yapmak isteyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Audi marka A6 model lüks makam aracını sattı.

03.09.2019-13:44 - (Son Güncelleme: 03.09.2019-13:40) AK Partili Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir  Makam Aracını Sattı

Vazifeye geldiği günden beri ilçe çapında vatandaşların gönlünde taht kuran Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, son olarak Audi marka A6 model lüks makam aracını satarak ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye masrafları için harcadı. Başkan Şayir'in bu hareketi, ilçedeki muhalif partiler tarafından da takdirle karşılandı.

ALİ TOLTAR, GÖREV SÜRESİ BOYUNCA KULLANDI

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde vazife yapan AK Partili Belediye Başkanı Ali Toltar görev süresi boyunca Audi marka A6 model lüks makam aracını kullandı. 31 Mart seçimlerinde partisi tarafından tekrar aday gösterilmeyen Toltar'ın yerine yine AK Parti'den aday olan Hamza Şayir belediye başkanı oldu.

TASARRUF TEDBİRLERİNİ DEVREYE SOKTU

Büyük bir özveri ile çalışan ve devamlı halkın içerisinde olmaya özen gösteren Başkan Şayir, ilçede tasarruf önlemlerini devreye sokarak eski başkandan kalan makam aracını sattı. Başkan Şayir, bu satıştan elde edilen geliri ilçedeki ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye masrafları için harcadı.

"12 BİN ÖĞRENCİMİZE YARDIMDA BULUNACAĞIM"

Meseleyi alakalı Haberler.com'a bir açıklama yapan Başkan Şayir, "Belediye başkanı olmadan önce de eğitime destek veriyordum. Şu anda belediye başkanı olarak da birinci önceliğim eğitime destek vermek. Kaynak oluşturamadığımız için böyle bir yola gittim. 12 bin öğrencimiz var, bu öğrencilerimizin tamamına kırtasiye yardımında bulunacağım" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal