Ak Partili Bülent Turan'ın Yerel Seçim İttifak Açıklamaları; ''Meclis'te Gençleştirmeyi Başardık''

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 2019 yılının Mart ayında gerçekleşmesi planlanan yerel seçimle ilgili açıklamalarda bulundu. Turan açıklamasında "İttifak konusunda henüz bir formül geliştirilmedi'' ifadelerini kullandı

19.10.2018-18:54 - (Son Güncelleme: 19.10.2018-19:08) Ak Partili Bülent Turan'ın Yerel Seçim İttifak Açıklamaları; ''Meclis'te Gençleştirmeyi Başardık''

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 2019 yılının Mart ayında gerçekleşmesi beklenen yerel seçimle ilgili açıklamalar yaptı.Turan açıklamasında "İttifak konusunda henüz bir formül geliştirilemedi. MHP'nin İstanbul'dan aday çıkarmaması ittifak değil iyi niyet. 3 dönem belediye başkanlığı yapanlar kendi iradesiyle aday olmayarak Genel Merkezi rahatlatmalı." ifadelerine yer verdi.

''BİZ MECLİS'TE GENÇLEŞTİRMEYİ BAŞARDIK''

AK Partili Turan, Meclis'te yaptığı açıklamada yerel seçimlerle ilgili şu ifadeleri kullandı; "Biz Meclis'te gençleştirmeyi başardık. Aynı şeyi belediyelerde de bekliyoruz. 3 dönem belediye başkanlığı yapanlar, kendi iradesiyle aday olmayarak genel merkezi rahatlatmalı. İstisna olabilir. 'Ben olmazsam parti batar' anlayışı partimiz açısından söz konusu olamaz. Halk tarafından kadrolarda gençleşme beklentisi var" diye konuştu.

''KÜRESEL ATAKLARA KARŞI MİLLİ DURUŞ SERGİLEYEN PARTİLERLE BİRLİK OLMAK ÖNEMLİ''

Turan, "İl il, ilçe ilçe tam bir ittifaktan söz etmek doğru değil. Küresel ataklara karşı milli duruş sergileyen partilerle yan yana olmak önemli. Ama şu an için bir formül geliştirilmedi. MHP'nin İstanbul için aday göstermemesi ittifak ile ilgili değil iyi niyet göstergesidir" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal