AK Partili Bülent Turan, 3600 Ek Göstergenin Meclis Kapanmadan Çıkabileceğini Söyledi

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, ek gösterge ile alakalı çok önemli açıklamalar yaptı. Turan, "3600 ek gösterge isteği Meclis takvimine uygun olursa seçimden önce çıkarılacak" dedi.

13.02.2019-14:26 - (Son Güncelleme: 13.02.2019-14:19) AK Partili Bülent Turan, 3600 Ek Göstergenin Meclis Kapanmadan Çıkabileceğini Söyledi

Milyonlarca memur ve memur emeklisinin maaşlarını artıracak 3600 ek gösterge için AK Partili Bülent Turan'dan çok önemli bir açıklama geldi. Turan, "3600 ek gösterge isteği Meclis takvimine uygun olursa seçimden önce çıkarılacak. Meclis kapanmadan torba kanun teklifi gündeme gelebilir'' dedi.

MECLİS BAŞKANI 24 ŞUBAT'TA BELLİ OLACAK

Bülent Turan, Meclis Başkanlığı seçimi ile alakalı ise "24 Şubat'ta seçmeyi düşünüyoruz" dedi.

EK GÖSTERGE NEDİR?

Ek gösterge memurların, aylık ücretlerinin, emekli aylıklarının ve emekli ikramiyelerinin tespit edilmesinde önemli unsurlardan bir tanesi. Ek göstergelerin yüksek olması emekli aylığı ve ikramiyesinin de yüksek olması anlamına geliyor. Bu sebeple memurlar bulundukları unvanların 1'inci derece kadroları için tespit edilen ek gösterge rakamlarının yüksek olmasını talep etmektedirler. Ek göstergesi 3600 olan bir memur ile 2500 olan bir memurun alacağı zam oranı veya maaş miktarı aynı olmayacaktır.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal